top of page
20201112_boerderijwinkelheuven_WillekeMa

Over ons

Wouter Heuven en Marjo Verhoeven zijn als collega’s al jaren actief in de veehandel. Hij als eigenaar van Heuven Livestock en zij als logistiek medewerkster. Marjo combineert haar baan bij Livestock met een eigen praktijk in voetreflextherapie. Wat hen vooral bindt is ondernemersdrang en het werken met eerlijke en duurzame producten. In 2020 maakten zij hun idealen waar met de start van een boerderijwinkel. Zie hier een combinatie van lef en doen wat je leuk vindt!
 
Marjo: ‘De coronacrisis heeft ook bij ons gezorgd voor verandering. We weten  meer dan ooit dat niet altijd alles van ver hoeft te komen.  Hoogste tijd om daar ook echt wat aan te gaan doen. Met de boerderijwinkel zoals die er nu is, laten we zien dat het goede eten om de hoek te vinden is. Ook laten we zien dat producten direct van de boer niet duur hoeven te zijn.
Het helpen van de boeren in ons netwerk, het vertellen van de mooie verhalen en behulpzaam zijn in de winkel; dat geeft mij voldoening.’

 

...

Wouter: ‘De veehandel  blijven we erbij doen. Daarbij hebben we de rollen goed verdeeld. Marjo wordt het gezicht van
de winkel en ik verkoop nog steeds de koeien voor Livestock. Én ik zorg voor de producten die onze waterbuffels leveren. Hiermee komt een droom uit.
Als boerenzoon kan ik met mijn eigen waterbuffelstieren de familietraditie voortzetten.’

20201112_boerderijwinkelheuven_WillekeMa
bottom of page